Zo voert Projectmeubelshop uw kantoorverhuizing uit? 

Projectmeubelshop heeft een eigen verhuisbedrijf die gespecialiseerd is in kantoorverhuizingen. Jaarlijks voeren wij verschillende verhuizingen uit voor allerlei kantoren.

Waarom doen wij ook kantoorverhuizingen? 

Het komt in de praktijk vaak voor dat bedrijven bij de projectinrichting van een kantoor of kantoortuin verhuizen vanuit een oude locatie naar de nieuwe. Projectmeubelshop heeft als doel om bij ieder project de opdrachtgever volledig te ontzorgen. Als het verhuizen van een kantoor hierbij komt kijken, dan doen we dat graag. Wij beschikken namelijk over eigen vrachtwagens, een team van verhuizers en verhuismateriaal. Met deze middelen kunnen wij iedere kantoorverhuizing voor onze opdrachtgever uitvoeren. 

Wat komt er kijken bij een kantoorverhuizing?

Een kantoorverhuizing gecombineerd met een kantoor projectinrichting kent verschillende aspecten en onderdelen. Deze aspecten en onderdelen moeten op elkaar worden afgestemd, om tot een goed resultaat te komen. Bij een kantoorverhuizing moet er rekening worden gehouden met de doorlopende werkzaamheden. Daarnaast komt er vaak een stuk montage van werkplekken bij kijken. Vergeet ook niet het kabelmanagement en het verhuizen van alle mogelijke ICT en apparatuur. 

Opslag voor kantoren en bedrijven

Naast de verhuizing kunnen wij in samenwerking met onze partners ook het opslag voor u organiseren. Voor meer informatie over opslag voor kantoren kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.

Verhuizen zonder projectinrichting is mogelijk!

Wilt u graag een perfect geregelde kantoorverhuizing in uw regio? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Projectmeubelshop en vraag naar de gespecialiseerde verhuisafdeling.

U kunt ons bereiken op nummer 085 080 1616.