Elektrische projectverhuizingen         

 Het wordt gelukkig steeds normaler om als bedrijf zo min mogelijk belastend te zijn voor onze medemens en de planeet. Project Meubel Shop wil daar ook een steentje aan bijdragen en kan naast een verhuiswagen op CNG (compressed natural gas) ook een elektrische verhuiswagen aanbieden. Met deze twee varianten zijn we het minst mogelijk belastend voor onze planeet.

Voordelen van verhuizen met een elektrische verhuiswagen 

Elektrisch verhuizen heeft meerdere voordelen, zo kan er in zero emissie zones verhuisd worden, maakt de verhuiswagen geen herrie, stoot geen schadelijke stoffen uit en is maatschappelijk verantwoord. De verhuiswagen staat voor uw deur zonder dat u hem hoort aankomen of de vieze diesellucht ruikt.

Inzetbaarheid

Projectverhuizingen, particuliere verhuizingen of andere transporten, ze kunnen allemaal met een elektrische verhuiswagen worden uitgevoerd.

Wat doen we nog meer?

Naast het elektrisch verhuizen maakt Project Meubel Shop uitsluitend gebruik van recyclebaar verpakkingsmateriaal zoals bio-based seal, bio-based noppenfolie en Ecomask tape wat bestaat uit 65% gerecycled materiaal. Al deze materialen voeren wij na de verhuizing op een correcte manier af.