Covid-19 en de continuïteit bij PMS Projectinrichting.

Bij Projectmeubelshop staan wij voor optimaal service voor uw projectinrichting. Dat betekent dat wij de beste service willen verlenen en een veilige werkomgeving willen bieden voor al onze partners. Graag wil ik je persoonlijk informeren welke maatregelen Projectmeubelshop neemt om haar dienstverlening te kunnen blijven continueren.

Als klant vertrouwt u op ons om uw bestellingen tijdig en onbeschadigd bij u af te leveren. Nu wij internationaal te maken hebben met het Coronavirus (COVID-19), realiseren wij ons eens en te meer uw belang van onze dienstverlening voor de voortgang van uw logistieke proces. Daarom hebben wij ons minutieus voorbereid om de effecten voor onze partners, klanten en toeleveranciers in kaart te brengen.

Onze drijfveer is simpel: iedereen gezond houden.

Dat is dan ook het fundament geweest bij het bepalen van de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Onze partners hebben de frequentie van schoonmaken van de werkomgevingen verhoogd en op alle afdelingen papieren doeken en desinfecterende gel ter beschikking gesteld.
  • Wij volgen strikt de landelijke Coronavirus preventierichtlijnen. Dit betekent nu dat wij en onze partners zoveel mogelijk vanuit huis werken. Onze telefooncentrale is dusdanig ingesteld dat alle vragen van klanten en leveranciers op een adequate manier wordt opgepakt. Om de dynamiek van de dagelijkse business niet te verliezen ben ik de komende periode uw directe contactpersoon.

  • Alle fysieke afspraken welke niet direct noodzakelijk zijn, zijn per direct afgezegd. Contactmomenten vinden enkel telefonisch of online plaats. In ieder geval tot 1 september 2020.

Het logistiek centrum van onze partners, een vitale functie van ons bedrijf, blijft conform de huidige richtlijnen bemand. Dat betekent dat wij vooralsnog alle goederen (van binnen en buitenland) blijven ontvangen en verzenden. Door omstandigheden kan het zijn dat bepaalde zendingen onverhoopt verlaat worden geleverd. We houden u dan op de hoogte. Wij hebben strikte richtlijnen bepaald met onze partners aangaande het fysieke contact met transporteurs en klanten. Transporteurs zullen u geen hand geven en zij houden gepaste afstand tot u en andere personen in hun nabijheid. Daarbij beschikken ze over hand-gel in hun vrachtwagen.

Niemand betreedt daarnaast ons logistiek centrum zonder een Coronavirus checklist te hebben beantwoord. 

Wij ontvangen dagelijks updates van onze transporteurs over de gezondheid van hun mensen en de daarmee verbonden dienstverlening. Elk relevant nieuws zullen wij delen via onze website www.pms-projectinrichting.nl

Met vriendelijke groet,

Projectmeubelshop