Garantie en klachten

Zowel op nieuwe producten als producten in de aanbieding geldt de standaard fabrieksgarantie. Deze garantie is altijd afhankelijk van het product en het merk. Op de website van de fabrikant kunt u informatie over de garantie terugvinden. Op alle producten uit onze collectie bieden wij minimaal twee jaar volledige garantie op alle onderdelen.
Onze producten hebben een gegarandeerd levensduur van minimaal vijf jaar. We bieden voor de meeste producten een garantie op nalevering van reserveonderdelen minimaal 10 jaar.
De houten meubels worden zo veel mogelijk geproduceerd van duurzaam hout. (FSC). We bieden textiel aan in ons assortiment dat voldoet aan het Europese milieukeurmerk.

Bent u niet tevreden met je aankoop, of is er iets niet in orde met het product?
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@pms-projectinrichting.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

DE MOGELIJKHEDEN TOT RETOUREN

U als zakelijke klant maakt gebruik van de tevredenheidsgarantie en kunnen bestelde producten omruilen, of er wordt een andere oplossing geboden indien u niet tevreden bent.