Werkgeluk verhogen met “zingeving” - Projectmeubelshop.nl

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die intrinsiek gemotiveerd worden, evenveel nadruk op winst maken voor je werkgever als op doelen buiten zichzelf. Hoe zorg je dat werknemers voor een verhoogde motivatie blijven werken? Hier volgen wat tips:

Geef ze invloed over wat ze kunnen bijdragen aan de samenleving. Vrijgevigheid en bereid zijn te delen maakt mensen gelukkig. Gelukkige mensen doen dingen op hun werk die verder gaan dan hun taakomschrijving, bijvoorbeeld een collega helpen ondanks hoge werkdruk. Een bijdrage leveren aan het grotere geheel kan een welkome afwisseling zijn van je eigen sores en gepieker, omdat je je aandacht op iets anders richt.

Maar je werkomgeving optimaliseren zorgt ook dat je de bovenstaande werkgeluk pijler "zingeving" bevordert. 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Meer weten hoe jij je werkomgeving op basis van deze pijler kunt inrichten?

PMS Projectinrichting beschikt over jarenlange kennis op gebied van zakelijk interieurdesign. Je kunt geheel vrijblijvend een ontwerp of offerte laten opstellen en aanpassen. Wij helpen je met behulp van enkel een productofferte of een juiste ontwerp stappenplan, met 2D en 3D tekeningen de bedrijfscultuur van je organisatie te vertalen naar een voor jou prettige, werkbare en betaalbare werk- of loungeomgeving. Niet alleen om zo de bedrijfsidentiteit en beleving van de organisatie meer kracht te geven, maar ook om de productiviteit van de medewerkers te bevorderen en de werkgeluk pijler "zingeving" te optimaliseren. Het totaalontwerp kunnen we volledig voor je uitvoeren en realiseren.  

Ga naar contact en vraag direct een offerte aan.

Bron: https://www.gelukcentrale.nl

Afbeelding: https://www.bogaertslabel.com/