Wat zijn de beste bureaustoelen voor thuiswerken?

Steeds meer werknemers worden vanwege de maatregelen gedwongen om (gedeeltelijk) thuis te gaan werken. Alhoewel thuiswerken een aantal voordelen heeft. Zijn bij lange na niet alle werknemers erop ingesteld om thuis te gaan werken. Zo hebben veel mensen niet de middelen thuis die ze op kantoor wel hebben. We hebben het dan niet over snelle WiFi, printers en of vergaderruimtes. We bedoelen dan de kwaliteit van de werkplekken zoals de bureaustoelen en zit-sta bureaus. 

De gevolgen van bijna zes maanden thuiswerken

Dagelijks merken wij bij PMS Projectinrichting dat na bijna zes maanden thuiswerken veel werknemers beginnen in te zien dat deze situatie voorlopig nog wel zal blijven. 

Wanneer iemand al zes maanden thuis aan de keukentafel werkt, dan is er een veel grotere kans op nek, schouder- en/of rugklachten. Op dit moment beginnen steeds meer werknemers in te zien dat het tijd wordt om te gaan investeren een gezonde, professionele maar vooral ook betaalbare werkplek voor in het huis. 

In dit artikel gaan we ons alleen richten op bureaustoelen en niet zozeer op bureaus of werkplekken in het algemeen. 

Wat zijn nou goede (en betaalbare) bureaustoelen? 

Wanneer u vanuit huis gaat werken, en bereid bent om een bedrag neer te leggen voor een goede werkplek, dan zijn er een aantal verschillende opties. 

Speciaal voor u hebben wij een top vijf van kwalitatieve bureaustoelen opgesteld. 

(Let op, in dit artikel gaan wij uit van kwaliteitsstoelen, voor thuiswerkers met een wat hoger budget). 

De Curve Bureaustoel 

Eén van mijn persoonlijke favorieten. De Curve Bureaustoel is een professionele bureaustoel die speciaal is ingericht voor thuiswerkers. Met een kunststof aluminium voeten kruis, instelbare gewichtsregeling en 3 jaar garantie, is het een fantastische stoel. De Curve is op korte termijn leverbaar. 

 

Bekijk hier meer informatie >>

De Autobalance Pro Bureaustoel 

De Autobalance Pro is momenteel de meest verkochte bureaustoel voor thuiswerkers via Projectmeubelshop.nl. Deze stoel geeft het lichaam een gezonde houding en structuur tijdens het zitten. De stoel is zodanig ontworpen dat er rekening wordt gehouden met de menselijke wervelkolommen. Deze stoel is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. 

Bekijk hier meer informatie >>

 

Autobalance Task Bureaustoel

De Autobalance Task is van dezelfde ontwerper als de Autobalance Pro. Deze stoel heeft een zelfregulerende mechaniek  waardoor het lichaam van de gebruiker makkelijk comfort weet te vinden. Deze stoel is ideaal voor thuiswerkers die op een gezonden en kwalitatieve manier het thuiswerken een succes willen maken. 

 

Bekijk hier meer informatie >>

 

De Autobalance Manager Bureaustoel

De naam zegt het eigenlijk al; ”Manager”. Deze stoel is een echte stoel voor thuiswerkende manager, leidinggevenden en directeuren. Met een iets hoger prijskaartje dan de stoelen hierboven is het een stoel die zelden klachten of rugpijn veroorzaakt (mits goed gebruikt uiteraard). Door het groeiende aantal thuiswerkende manager is de stoel één van de meest verkochten stoelen op Projectmeubelshop.nl in zijn prijsklasse. 

 

Bekijk hier meer informatie >> 

Advies van één van onze collega’s? 

Of het nou gaat om één bureau of de gehele inrichting van een pand. Voor alle vragen hebben wij een gespecialiseerde service afdeling die op werkdagen via de telefoon of e-mail te bereiken zijn. 

Cindy van der Starre
[email protected]
085 080 1616