Projectmeubels laten verhuizen - Projectmeubelshop.nl

PMS (Project Meubel Shop) Inrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, werkplekken, bedrijven en scholen. Dit doen wij met een ervaren team van projectinrichting, designers, leveranciers, transporteurs én een eigen verhuisteam. 

Projectverhuizingen 

Wanneer bedrijven, scholen of instellingen veel geld uitgeven aan nieuwe projectmeubels, dan is het van belang dat deze op een professionele manier worden geleverd. Bij grotere projecten neemt PMS Projectinrichting deze taak vaak zelf op zich. Dit doen wij met een zeer ervaren verhuisteam vanuit onze vestiging in Den Haag (Wateringen). Kantoorverhuizingen 

Heeft u een kantoorverhuizing die moet worden uitgevoerd? Dan kan PMS hier in samenwerking met onze partner Gordijn Transport bij ondersteunen. Gordijn Transport is onderdeel van PMS Projectondersteuning. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij de beste particuliere en projectverhuizers inzetten op allerlei projecten door heel Nederland. 

 

Schoolverhuizingen 

Bij een schoolverhuizing komt veel kijken. Wanneer PMS helpt en ondersteunt bij het inrichten van een basisschool, middelbare school of universiteit, dan kunnen wij daar de juiste verhuizers voor inzetten. Naast verhuizers ondersteunen wij dan met laders- en lossers, chauffeurs en montagespecialisten die verstand hebben van de meubels die wij leveren. 

 

Elektrisch en duurzaam 

PMS Projectinrichting zet zich (in samenwerking met Gordijn Transport) zoveel mogelijk in om bedrijven op een duurzame manier te ondersteunen. Dat doen wij door alleen te werken met transportbussen die op gas en elektriciteit rijden. Daarnaast maken wij voornamelijk gebruik van duurzame materialen bij het uitvoeren van de verhuizingen. 

 

Meer te weten komen over hoe wij u kunnen helpen bij het uitvoeren van een verhuizing? Bel dan even naar Mike Gordijn via 06 11649183. Of mail even naar mike.gordijn@gordijntransport.nl.