Een overzicht van onze partners | PMS Projectinrichting

PMS Projectinrichting werkt met een groot aantal partijen samen om dagelijks de opdrachten succesvol uit te kunnen voeren. In dit artikel hebben wij een overzicht gemaakt van onze belangrijkste partners en leveranciers. 

 

Inhuren.com 

PMS Projectinrichting moet dagelijks een groot aantal meubels zoals bureaus, bureaustoelen en kabelgoten uitleveren, inhuizen en monteren op locatie bij opdrachtgevers. Deze werkzaamheden kunnen onze projectleiders niet alleen uitvoeren. Daarbij is hulp nodig! Inhuren.com helpt bij het inzetten van personeel voor korte opdrachten maar ook voor lange termijn. 

Via Inhuren.com kunnen wij freelancers, uitzendkrachten en vaste medewerkers inhuren en werven. Daarnaast staan wij standaard met PMS Projectinrichting op de website van Inhuren.com met onze eigen vacatures. Inhuren.com heeft een professionele vacaturebank en platform met meer dan een half miljoen unieke bezoekers per jaar. 

De medewerkers die wij via Inhuren.com werven en selecteren zijn onder andere projectverhuizers, montagemedewerkers, handymen, chauffeurs, designers, grafisch vormgevers en projectinrichters. 

Bent u ook op zoek naar deze medewerkers? 

Voor slechts €150 plaats u al een vacature op Inhuren.com >>

 

Gordijn Transport 

Mike Gordijn is met zijn bedrijf Gordijn Transport dé partner op het gebied van logistiek, transport en montage. Daarnaast verzorgd Gordijn Transport in samenwerking met Container Hotel de opslag van projectmeubels. 

Gordijn Transport heeft een eigen team van verhuizers en monteurs die bijna ieder project van PMS Projectinrichting volledig zelfstandig kunnen uitvoeren. Gordijn Transport is voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van kantoor- en projectverhuizingen

Voor een unieke partner op het gebied van verhuizingen en transport kunt u altijd bellen naar Mike Gordijn van Gordijntransport.nl.